Mandag
Tir.-ons.
Torsdag
Fredag
Weekend*
8 - 19
8 - 17
8 - 18
8 - 17
9 - 16 m. få undtagelser
Tlf. 45 86 15 80
Ved dyrlæge Carsten Holm Petersen
Personale
Kompetencer og uddannelser
 
Lokalmenu
 
Carsten Holm Petersen
IMG_2075.1
Carsten Holm Petersen

Carsten blev uddannet i 1990 og blev fra starten ansat på Dyrehospitalet i København. I 1997 overtog han Ballerup Dyreklinik som blev drevet sideløbende med skadestuearbejde på Dyrehospitalet i København frem til 2006.

I 2003 startede Carsten som konsulent to dage om ugen på Dyreklinikken på Rungstedvej. Det blev senere til 3 dage og i sidste ende til ejerskab. I 2013 blev Ballerup Dyreklinik solgt fra så al tid nu går med at pleje patienter (og klienter) her på klinikken.

Carsten holder meget af alle aspekter af det daglige arbejde, og nyder både en snak med efterhånden velkendte ansigter og såkaldt almindelige opgaver som sterilisationer og sundhedstjek, men da "barneskoene" blev trådt på en skadestue er der fortsat også en meget stor interesse i at gøre en forskel når det virkelig gælder, både medicinsk og kirurgisk.

 
Kristina Solås Berg-Sørensen
IMG_1857
Kristina Solås Berg-Sørensen

Kristina har været på klinikken siden juni 2017 og har tidligere været i Sverige af to omgange og har inden ansættelsen på Dyreklinikken Rungstedvej arbejdet på en skadestue i Københavnsområdet

Kristina har en bred interesse for både det medicinske og det kirurgiske. 

I 2018 tager Kristina til Italien som første led i en specialisering på europæisk niveau indenfor tænder. 

 
IMG_2292
Amber Marie Quick
Amber Marie Quick

Amber startede på klinikken den 1. december 2017. Amber er uddannet veterinærsygeplejerske fra Dyrehospitalet I København i 2005 og kommer fra en stilling som personaleleder samme sted. 

Amber starter i 2018 på uddannelsen til fagveterinærsygeplejerske inden for tænder og skal være med til at trække klinikkens niveau inden for dette felt helt i top.

 
Jacqueline Morland Jerup Dolmer
IMG_1613
Jacqueline Morland Jerup Dolmer
Jacqueline er veterinærsygeplejerske elev på klinikken og er derfor igang med sin uddannelse. Jacqueline har arbejdet frivilligt på en dyreklinik i Hillerød og været frivillig på Roskilde Dyreinternat mens hun studerede.
 
Sofie Sandberg
IMG_1909
Sofie Sandberg
Sofie er startet som klinikassistent hos os i juni 2017 og overgår i oktober til at blive veterinærsygeplejerskeelev. Sofie har en brændende kærlighed til dyr i alle afskygninger, så vi er ikke i tvivl om at hun er havnet på rette hylde.
 
Susanne Errebo Petersen
IMG_2078.1
Susanne Errebo Petersen
Susanne Errebo Petersen er vores bogholder og administrative blæksprutte og kan i nødsituationer også hjælpe til i klinikken.
 
Nikoline Errebo Petersen
IMG_1614
Nikoline Errebo Petersen
Nikoline er jo barn af huset - bogstavelig talt, og kan evt. træffes i ferieperioder.

Senest opdateret 17.12.2017 12:42 af CHP