Mandag
Tir.-fre.
 
Weekend*
8 - 19
8 - 17
 
9 - 16 m. få undtagelser
Tlf. 45 86 15 80
Ved dyrlæge Carsten Holm Petersen

Carsten Holm Petersen

Carsten Holm Petersen

Carsten blev uddannet i 1990 og blev fra starten ansat på Dyrehospitalet i København. I 1997 overtog han Ballerup Dyreklinik som blev drevet sideløbende med skadestuearbejde på Dyrehospitalet i København frem til 2006.

I 2003 startede Carsten som konsulent to dage om ugen på Dyreklinikken på Rungstedvej. Det blev senere til 3 dage og i sidste ende til ejerskab. I 2013 blev Ballerup Dyreklinik solgt fra så al tid nu går med at pleje patienter (og klienter) her på klinikken.

Carsten holder meget af alle aspekter af det daglige arbejde, og nyder både en snak med efterhånden velkendte ansigter og såkaldt almindelige opgaver som sterilisationer og sundhedstjek, men da "barneskoene" blev trådt på en skadestue er der fortsat også en meget stor interesse i at gøre en forskel når det virkelig gælder, både medicinsk og kirurgisk.

Kristina Solås Berg-Sørensen

Kristina Solås Berg-Sørensen

Kristina har været ansat på klinikken som dyrlæge siden juni 2017 og har tidligere været i Sverige af to omgange og har inden ansættelsen på Dyreklinikken Rungstedvej arbejdet på en skadestue i Københavnsområdet

Kristina har en bred interesse for både det medicinske og det kirurgiske. 

I 2018 tager Kristina til Italien som første led i en specialisering på europæisk niveau indenfor tænder.

I 2019 videre Europæisk uddannelse indenfor tænder og yderlige kurser kommer til, men har været udsat pga. corona-krisen. 

Anne Bach Bjærre

Anne Bach Bjærre

Anne startede hos os som dyrlæge i juli 2022. Anne kom fra en stilling i en blandet praksis i Sverige, men har nu valgt at dedikere sig til familiedyrene. Anne har en bred interesse indenfor både intern medicin og kirugi, men er også glad for den gode samtale i forbindelse med de årlige servicetjek.

Mia-Maja Skjoldager

Mia-Maja Skjoldager

Mia-Maja startede på klinikken den 1. marts 2020. Mia-Maja er uddannet veterinærsygeplejerske fra Dyrehospitalet I København i 2018 og har efterfølgende været ansat som skadestuesygeplejerske på Dyrehospitalet.

Mia-Maja har en Labrador, Coda på 11 år. 

Natasha Ventrup

Natasha Ventrup

Natasha startede som veterinærsygeplejerskeelev på klinikken i 2019, og har heldigvis efter færdiggørelse af sin uddannelse valgt at blive. Natasha kommer fra en gård og har altid haft mange dyr omkring sig. Hun har en Gonczy Polski hund, hun hedder Misha og en sød kat Bellis.

Julie Bøgeskov

Julie Bøgeskov

Julie startede som veterinærsygeplejerskeelev på klinikken i 2021 og er færdig med sin uddannelse i 2025. Julie har en Field Trail Springer Spaniel der hedder Hunter.

Susanne Errebo Petersen

Susanne Errebo Petersen

Susanne Errebo Petersen er vores bogholder og administrative blæksprutte og kan i nødsituationer også hjælpe til i klinikken.

Nikoline Errebo Petersen

Nikoline Errebo Petersen

Nikoline er barn af huset - bogstavelig talt, og kan træffes i weekenderne og evt i ferieperioder.

Filippa Kjær

Filippa Kjær

Filippa er vores veterinærsygeplejerskeelev som startede i år 2023. Filippa har arbejdet med heste en del år, selv har hun to.

 Senest opdateret 19.12.2023 09:27 af MS