Mandag
Tir.-fre.
 
Weekend*
8 - 19
8 - 17
 
9 - 16 m. få undtagelser
Tlf. 45 86 15 80
Ved dyrlæge Carsten Holm Petersen

Nyhedsbrev medio 2017

Medio 2017

Nyhedsbrev Medio 2017

Kære klient.

NB! Vi holder ikke ferielukket, men Carsten holder ferie i ugerne 33 + 34 og her vil åbningstiderne være ændrede. I uge 33: 9-17 hver dag, i uge 34: 8-17 hver dag, dog undtagen onsdag d. 23/8, hvor der kommer ny asfalt i gården – her er klinikken naturligvis lukket. Vores nye dyrlæge Kristina passer klinikken i disse uger (læs mere om Kristina nedenfor).

Det kan være, at dette bliver det sidste nyhedsbrev + indkaldelse til vaccination der dumper ind af brevsprækken. Vi har i hvert fald sat hårdt ind på at samle E-mail adresser sammen så fremtidige indkaldelser kan foregå af denne vej. Hvis vi ikke allerede har Jeres E-mail vil I givetvis blive bedt om den, når I kommer på klinikken næste gang. Årsagen er naturligvis at vores kære gamle hæderskronede postvæsen ikke helt fungerer som i de gode gamle dage. Vi får f.eks. af og til en reminder tilbage når en af vore klienter er flyttet og der kan gå op til 1½ måned før brevet kommer retur. I og med at reminderne i visse tilfælde skal udmønte sig i en vaccination inden en bestemt dato er dette moderne postvæsen ikke noget vi helt tør stole på som fremtidig kommunikation – så håber vi bare ikke at vores reminder drukner i Jeres indboks!

Som endnu et skridt ind i den forestående tidsalder har vi valgt at tilmelde os Vetboxen. Vetboxen er internetbaseret salg af kvalitetsfoder til Jeres dyr og i tilgift kan der handles legetøj, tilbehør og plejemidler. Allerhelst vil vi jo sælge foderet til Jer hernede på klinikken, og i den forbindelse sørger vi jo for jævnligt at give lidt rabatter, og der er jo også 10% at hente på loyalitetskort, og endelig bærer vi gerne de tunge sække ud i bilen, som en naturlig del af vores service, men på trods af alt dette må vi indse, at mere og mere handel jo foregår på nettet, så derfor har vi valgt også ”at hoppe med på vognen”. Du kan læse mere om Vetboxen på klinikken, hvor der også kan hentes en rabatkode til køb af Hills-foder. Der er et link på vores hjemmeside, som leder jer direkte til Vetboxen

Fra juni måned byder vi velkommen til dyrlæge Kristina Berg-Sørensen. Kristina har arbejdet som dyrlæge i Sverige et års tid og har deltaget i skadestuearbejde på en klinik i København. Kristina har således lidt god erfaring i bagagen, og den vil vi bruge stor energi på at udbygge hurtigst muligt. Derudover er det selvfølgelig klinikkens kerneværdier som vi arbejder med, men Kristina er jo netop udvalgt ud fra disse.

I slut juni ansatte vi Sofie Sandberg, foreløbig som klinikassistent, men senere overgår Sofie til at blive veterinærsygeplejerske elev.

Flåtsæsonen er for alvor kommet i gang, husk at det er det tidlige forår og eftersommeren der er de absolut værste perioder når det gælder flåter på vores kæledyr. Der er jo godt nyt til katte med det relativt nye middel Bravecto, som giver den nok bedste beskyttelse til katte mod flåter nogensinde. Hos hund står valget fortsat mellem Bayvantic, som har den repellerende (afskrækkende) effekt, og Bravecto, som til hund er den ”nemme” pille, der kun skal gives én gang hver 3. måned.

Rejsetiden er også ved at være over os – husk at være opdateret med relevante vacciner, hvis dyret skal med på ferie – eller i pension. Herudover kan det også komme på tale at medbringe lidt medicin på rejsen. F.eks Bayvantic (kun hunde), hvis turen går til Middelhavets strande, hvor vi finder sandfluer, som kan overføre Leishmaniose, eller ormekur mod dværgbændelormen, som er meget almindelig i det centrale Europa (i Bayern anses 60% af rævene for at være smittede – og husk at infektionen kan overføres til mennesker via mellemværter med ganske alvorlige konsekvenser til følge). Er du/I i tvivl om, hvorvidt I har særlige behov inden afrejsen, så husk at ringe i god tid inden.

 

 

Mange hilsener fra dine dyrlæger Kristina og Carsten samt resten af personalet.Senest opdateret 06.09.2017 12:51 af SH